Pagina's

vrijdag 19 juni 2015

19 juni kortste bericht tot hier toe...

Vandag: rustdag! Boekje lezen beetje siesta houden. Merk toch dat ik eigenlijk liever op de fiets zit. Word namelijk een beetje ongedurig van het rusten, bang dat de beentjes morgen vastslaan...

Wel leuk zitten kletsen met de oude Alfonso,padre familias van het hotel. Gezamelijke interesse: katten!

Er lopen er hier nogal wat rond, elk om ter mooist. De bazin is maria een elegante tijgerin die zich makkelijk laat aanhalen.

Verder is er Raquel (naar Welch), een wit sukkeltje maar heel slim. Ze doet of ze uitgehongerd is, ze weegt ook waarschijnlijk maar 2 kilo, maar ze draait die Amerikanen om haar vinger die naar de winkel lopen op een blikje tonijn!

Heb aan Alfonso wel gezegd dat hij haar oortjes moet insmeren met factor 50 want ze zijn verbrand. Hij zou dat doen, hij is duidelijk gek van zijn katten.

Hij heeft blijkbaar nog een minder diervriendelijke hobbie herten en zwijnenjacht! In de hotelbar hangt het vol geweien en opgezette koppen.  Ze kijken nogal dreigend naar je, dit onder het de gregoriaanse interpretatie door Spaanse patertjes van I Still haven't found what I'm looking for. Den Bono zou dit niet erg leuk vinden denk ik...

Ben trouwens blij dat ik morgen weer op de fiets klim...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten